Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Ελλάδα

Ορεστιάδα: Σε νεκροταφείο βρήκαν το χαμένο όπλο του εθνοφύλακα

Ορεστιάδα: Σε νεκροταφείο βρήκαν το χαμένο όπλο του εθνοφύλακα
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Ο εθνοφύλακας του ΤΕΘ Ορεστιάδας, που είναι αγρότης, είχε καταγγείλει την Τρίτη ότι όταν επέστρεψε από το χωράφι του βρήκε το σπίτι του παραβιασμένο και το όπλο να λείπει

Ένας πολίτης που επισκέφθηκε το νεκροταφείο της Κλεισσούς, σήμανε συναγερμό στο τοπικό τμήμα Ασφαλείας, όταν βρήκε πεταμένο το όπλο τύπου G3 που είχε κλαπεί από το σπίτι ενός εθνοφύλακα στην περιοχή της Ορεστιάδας.

Όλα δείχνουν ότι δράστης της κλοπής φοβήθηκε από την έκταση που πήρε η υπόθεση και «ξεφορτώθηκε» το όπλο σε ένα σημείο που βρίσκεται κοντά στο σπίτι του νόμιμου κατόχου του, ο οποίος βρίσκεται στα κρατητήρια και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στο Αυτόφωρο με την κατηγορία της πλημμελούς φύλαξης οπλισμού.
Ο εθνοφύλακας του ΤΕΘ Ορεστιάδας, που είναι αγρότης, είχε καταγγείλει χθες ότι όταν επέστρεψε από το χωράφι του, τις πρωινές ώρες της Τρίτης, βρήκε το σπίτι του παραβιασμένο και το όπλο να λείπει. Η απώλεια υπηρεσιακού οπλισμού είχε κινητοποιήσει το Γενικό Επιτελείο Στρατού και τις τοπικές αστυνομικές υπηρεσίες.

Η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού:

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 27 Νοεμβρίου 2019, βρέθηκε στην περιοχή της Ορεστιάδας ο οπλισμός η απώλεια του οποίου είχε αναφερθεί τις πρωινές ώρες της 26ης Νοεμβρίου 2019, ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες της Εισαγγελίας, της Ασφάλειας και της Στρατιωτικής Υπηρεσίας της περιοχής.
Συνταγματάρχης (ΑΣ) Ιωάννης Χειμαριός
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΣ
Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

vlaxantoni pop xmas24
vlaxantoni pop xmas24 300x300
vlaxantoni pop xmas24