Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Ελλάδα

Βάρκιζα: Προσπάθησαν να ληστέψουν πεζό και συνελήφθησαν

Βάρκιζα: Προσπάθησαν να ληστέψουν πεζό και συνελήφθησαν
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Κατασχέθηκαν ένα πιστόλι με γεμιστήρα που περιείχε έξι φυσίγγια, δύο πτυσσόμενα μαχαίρια και συσκευές κινητών τηλεφώνων

Συνελήφθησαν, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στη Βάρκιζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο αλλοδαποί ηλικίας 47 και 42 ετών, οι οποίοι λίγο νωρίτερα είχαν αποπειραθεί να ληστέψουν πεζό, χτυπώντας τον τη στιγμή που εισερχόταν στην οικία του.

Ειδικότερα, οι δράστες εντοπίσθηκαν να εξέρχονται τρέχοντας από είσοδο πολυκατοικίας στην ανωτέρω περιοχή. Προκειμένου να διαφύγουν και κατά την προσπάθεια ακινητοποίησής τους, αντιστάθηκαν και χτύπησαν τους αστυνομικούς οι οποίοι και τους συνέλαβαν.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι οι δράστες προ 3μηνου είχαν αποπειραθεί να ληστέψουν κοσμηματοπωλείο, χτυπώντας και τραυματίζοντας τον ιδιοκτήτη του, στην περιοχή της Κυψέλης.

Στην κατοχή τους και σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του47χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • πιστόλι με γεμιστήρα που περιείχε οκτώ φυσίγγια
  • δύο πτυσσόμενα μαχαίρια
  • δύοζευγάρια γάντια
  • ένα μπουφάν
  • ένα γυάλινο ωοειδές βαρύ αντικείμενο
Οι δράστες είχαν κατηγορηθεί και κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Ο συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση συμμετοχής τους σε παρόμοιες πράξεις συνεχίζεται.
Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24
vlaxantoni pop xmas24 300x300
vlaxantoni pop xmas24