Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Τον μαχαίρωσε για να του κλέψει το κινητό

Θεσσαλονίκη: Τον μαχαίρωσε για να του κλέψει το κινητό
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Ο δράστης τραυμάτισε στο πόδι έναν Γεωργιανό, με στόχο να του αρπάξει το κινητό, στο κέντρο της πόλης

Μπροστά στα έντρομα μάτια δεκάδων πολιτών, ένας αλλοδαπός, πιθανόν από την Αλγερία, μαχαίρωσε στο πόδι έναν Γεωργιανό για να τον ληστέψει, το πρωί της Δευτέρας.

Όλα συνέβησαν στην οδό Εγνατία, κοντά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Όπως κατήγγειλε το θύμα στους αστυνομικούς, ο δράστης τον πλησίασε για να του αρπάξει το κινητό και στη συνέχεια τον μαχαίρωσε στο πόδι.

Ο αλλοδαπός τράπηκε σε φυγή. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες πραγματοποιούν έρευνα στην περιοχή για τον εντοπισμό του δράστη.

Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος», για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Πηγή: Thestival.gr - Protothema.gr

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

vlaxantoni pop xmas24 300x300
vlaxantoni pop xmas24