Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Ελλάδα

Κουκουλοφόροι λήστεψαν οικογένεια στο Ρέθυμνο

Κουκουλοφόροι λήστεψαν οικογένεια στο Ρέθυμνο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Οι δράστες ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού και κατσαβιδιού τον 70χρονο πατέρα, την 63χρονη μητέρα και τον 46χρονο γιο τους και ερεύνησαν ανενόχλητοι τα δωμάτια

Ήταν πλέον πολύ αργά όταν τα τρία μέλη μιας οικογένειας αντιλήφθηκαν τρομοκρατημένα ότι τρεις άγνωστοι είχαν εισβάλει στο σπίτι τους στην κοινότητα Άδελε του δήμου Ρεθύμνου, στις 3.30 τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας.

Οι δράστες, που φορούσαν κουκούλες, ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού και κατσαβιδιού τον 70χρονο πατέρα, την 63χρονη μητέρα και τον 46χρονο γιο τους και ερεύνησαν ανενόχλητοι τα δωμάτια, σε ένα από τα οποία βρήκαν 500 ευρώ τα οποία άρπαξαν μαζί με τα κλειδιά του αυτοκινήτου του ηλικιωμένου.

Με αυτό διέφυγαν, αλλά το εγκατέλειψαν σε μικρή απόσταση, όπου το βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρεθύμνου που ειδοποιήθηκαν από τα θύματα και προσπαθούν να εντοπίσουν τους ληστές, ενώ η Εγκληματολογική υπηρεσία το ερεύνησε για τυχόν αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

vlaxantoni pop xmas24 300x300
vlaxantoni pop xmas24
vlaxantoni pop xmas24 300x300
vlaxantoni pop xmas24