Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Ελλάδα

Φάρσαλα: Ασύλληπτη τραγωδία με 26χρονη δολοφονήθηκε από τον άνθρωπο που την μεγάλωσε

Φάρσαλα: Ασύλληπτη τραγωδία με 26χρονη δολοφονήθηκε από τον άνθρωπο που την μεγάλωσε
Είχε βρεθεί νεκρή στη μονοκατοικία που διέμενε από τον αρραβωνιαστικό της
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της ανθρωποκτονίας της 26χρονης, η οποία είχε διαπραχθεί στα Φάρσαλα Λάρισας, τον Φεβρουάριο του 2011.

Σύμφωνα με την Αστυνομία πίσω από το έγκλημα βρίσκεται ένας 71χρονος, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που μεγάλωσε την άτυχη κοπέλα.

Η 26χρονη είχε βρεθεί νεκρή στη μονοκατοικία στην οποία διέμενε στις 3 Φεβρουαρίου του 2011 από τον 44χρονο αρραβωνιαστικό της.

Στο σώμα της έφερε σοβαρά εγκαύματα, ενώ εστίες πυρκαγιάς διαπιστώθηκαν και σε άλλους χώρους της οικίας.

Από τις έρευνες, τις αυτοψίες, τα ευρήματα και τα στοιχεία που προέκυψαν από την εξέλιξη αστυνομικών, σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων διακριβώθηκε η εμπλοκή στην υπόθεση 71χρονου, ο οποίος διαμένει στα Φάρσαλα.

Οπως αναφέρει η Αστυνομία, λόγω της εξαφάνισης του πατέρα της 26χρονης πριν από 12 χρόνια, είχε αναλάβει ατύπως την προστασία της, λόγω της ανηλικότητας της.

Μετά την ολοκλήρωση της δικογραφίας και την υποβολή της στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ασκήθηκε στον 71χρονο ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και μετά την απολογία του, του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της παρουσίασης του στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24 300x300
vlaxantoni pop xmas24
Το Μαγειρείο της Σόνιας
Το Μαγειρείο της Σόνιας