Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Ελλάδα

Συνέλαβαν απατεώνισσα με δυο καταδίκες στα Καμένα Βούρλα

Συνέλαβαν απατεώνισσα με δυο καταδίκες στα Καμένα Βούρλα
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Η γυναίκα οδηγήθηκε σε σωφρονιστικό κατάστημα

Στα... παλιά της τα παπούτσια έγραφε τις καταδικαστικές αποφάσεις που εκδίδονταν σε βάρος της μιας Ελληνίδα, η οποία είχε καταδικαστεί σε δυο διαφορετικές περιοχές της χώρας αλλά δεν είχε εκτίσει ή εξαγοράσει τις ποινές. Μάλιστα, συνελήφθη σε άλλη περιοχή και συγκεκριμένα στα Καμένα Βούρλα Φθιώτιδας!

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος που την εντόπισαν, διαπίστωσαν ότι σε βάρος της εκκρεμούσαν απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας με την οποία καταδικάστηκε για απάτη σε ποινή φυλάκισης ενός έτους, καθώς και απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κοζάνης με την οποία είχε καταδικαστεί και πάλι για απάτη σε ποινή φυλάκισης τριών μηνών. Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.
Αλλά και στην Αμαλιάδα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας Ήλιδας μια Ελληνίδα, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε διάταξη του εισαγγελέα Πρωτοδικών Θήβας, για να εκτίσει το υπόλοιπο ποινής που της είχε επιβληθεί μετά την καταδικαστική απόφαση σε βάρος της για διακεκριμένες κλοπές. Έτσι, η γυναίκα οδηγήθηκε σε σωφρονιστικό κατάστημα.
Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24 300x300
vlaxantoni pop xmas24
vlaxantoni pop xmas24 300x300
vlaxantoni pop xmas24