Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Ελλάδα

Κορονοϊός: Χωρίς δουλειά χιλιάδες στις Σέρρες - Κραυγή αγωνίας από τον δήμαρχο

Κορονοϊός: Χωρίς δουλειά χιλιάδες στις Σέρρες - Κραυγή αγωνίας από τον δήμαρχο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Υπάρχει αγωνία για το αύριο, για τους ανθρώπους χωρίς δουλειά δηλώνει δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης

Από αύριο το πρωί 5.000 κόσμος δεν θα έχει δουλειά ανέφερε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης. Αναφερόμενος στο lockdown που ισχύει από σήμερα στην περιφερειακή ενότητα στις Σέρρες και την αλματώδη αύξηση των κρουσμάτων στην περιοχή ο ίδιος σημείωσε πως υπάρχει αγωνία για το αύριο έχοντας, ανθρώπους χωρίς δουλειά, χωρίς μεροκάματο.

«Τώρα υπάρχει ένα μούδιασμα – μια ανησυχία. Χθες είχαμε ένα σοκαριστικό νούμερο κρουσμάτων 158 περίπου το 10% των καταγεγραμμένων κρουσμάτων στην Ελλάδα, άρα μιλάμε για μια μεγάλη διασπορά» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Σκάι.

Παράλληλα υπογράμμισε πως το στοίχημα αυτές τις 15 ημέρες είναι να σωθούν όσο δυνατόν περισσότερες ζωές ενώ μίλησε για τις ευθύνες που έχουν και άλλες κοντινές περιοχές στην διασπορά του κορoνοϊού. Ανέφερε πως όταν μια περιοχή της οποίας τα μαγαζιά κλείνουν στις 3-4 το πρωί και μια διπλανή περιοχή που έχει περιορισμό στις 00.00, είναι επόμενο να υπάρχει ροή από την μια περιοχή στην άλλη. Επιπλέον σημείωσε πως τους νέους έπρεπε να τους καταστήσουμε συμμάχους στα μέτρα κατά της διασποράς του κορoνοϊού.

Πηγή: Ethnos.gr

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

vlaxantoni pop xmas24
Το Μαγειρείο της Σόνιας
Το Μαγειρείο της Σόνιας