Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Ελαιοτριβείο Χροναράκη - Τυποποίηση Ελαιολάδου
Ελλάδα

Καπραβέλος: Ζητήσαμε νέα μέτρα για τη Θεσσαλονίκη

Καπραβέλος: Ζητήσαμε νέα μέτρα για τη Θεσσαλονίκη
Γεωργικά Μηχανήματα ΣΚΟΥΤΑΣ - STIHL
Γεωργικά Μηχανήματα ΣΚΟΥΤΑΣ - STIHL
Ελαιοτριβείο Χροναράκη - Τυποποίηση Ελαιολάδου

Ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου κρούει καμπανάκι για… τέταρτο κύμα πανδημίας, περίπου τον Οκτώβριο – Νοέμβριο

«Καμπανάκι» για τέταρτο κύμα πανδημίας κρούει ο Νίκος Καπραβέλος διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου Θεσσαλονίκης.

Ο ίδιος μιλώντας στο MEGA τόνισε ότι «η χαλάρωση που επήλθε μετά τις γιορτές δεν έγινε με τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα και με τη βοήθεια ενός εθνικού συστήματος Υγείας που έχει τα «όπλα» στα χέρια του. Δεν είχαμε εμβόλια, δεν είχαμε περίθαλψη, δεν μπορούσαμε να απομονώσουμε τα κρούσματα. Και να ξέρετε αυτό το κλείσε-άνοιξε είναι ολέθριο για την υγεία».
Ο ίδιος έκανε λόγο για… τέταρτο κύμα πανδημίας, περίπου τον Οκτώβριο – Νοέμβριο, ενώ υποστήριξε πως «την προηγούμενη βδομάδα έγινε σύσκεψη και ζητήσαμε αυστηροποίηση όχι των μέτρων, αλλά λήψη νέων μέτρων» για τη Θεσσαλονίκη.

Πριν φτάσουμε σε ένα γενικό lockdown, τονίζει, ας πάρουμε πιο γενναία και πιο θαρραλέα μέτρα εκεί που μπορούμε να αναπληρώσουμε. «Εάν η ορμή του κύματος είναι πολύ μεγάλη, να ξέρετε ότι κανένα σύστημα υγείας δεν μπορεί να ανταποκριθεί».

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Το Μαγειρείο της Σόνιας
Το Μαγειρείο της Σόνιας
Κωτσάκη Νικολία Παιδίατρος
Κωτσάκη Νικολία Παιδίατρος