Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Ελλάδα

Λάρισα: Εξαπάτησε ηλικιωμένη και της πήρε κοσμήματα για τη δήθεν νοσηλεία του γιου της

Λάρισα: Εξαπάτησε ηλικιωμένη και της πήρε κοσμήματα για τη δήθεν νοσηλεία του γιου της
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Της ζήτησε 5.500 ευρώ

Ούτε τα χρόνια, ούτε τον πόνο μιας ηλικιωμένης σεβάστηκε ένας θρασύς απατεώνας, ο οποίος πήγε στο σπίτι της στη Λάρισα και της ζήτησε 5.500 ευρώ, για τα νοσήλια του γιου της που δήθεν νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο!
Η 78χρονη γυναίκα, που δεν είχε χρήματα στο σπίτι ή στην τράπεζα, ήξερε ότι ο γιος της είχε πράγματι νοσηλευτεί μετά από ατύχημα, αλλά δεν έχει επαφή με το περιβάλλον. Παρ’ όλα αυτά, όταν ο άγνωστος προσποιήθηκε ότι μιλάει τηλεφωνικά μαζί του, πείστηκε πως το παιδί της του έδωσε το ελεύθερο να πάρει τα… κοσμήματά της, αντί για μετρητά!

Έτσι, άνοιξε τη μπιζουτιέρα στην κρεβατοκάμαρα της μονοκατοικίας και του έδωσε κοσμήματα και χρυσαφικά συνολικής αξίας 5.500 ευρώ! Ο απατεώνας, που σύμφωνα με την περιγραφή της ήταν ένας εύσωμος μεσήλικας, εξαφανίστηκε και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας διενεργούν έρευνα για να τον εντοπίσουν.
Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

vlaxantoni pop xmas24
Το Μαγειρείο της Σόνιας
Το Μαγειρείο της Σόνιας