Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Ελλάδα

Καύσωνας: Πέθαναν από θερμπληξία τρεις ηλικιωμένοι στην Κρήτη

Καύσωνας: Πέθαναν από θερμπληξία τρεις ηλικιωμένοι στην Κρήτη
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Από θερμοπληξία, λόγω του καύσωνα, κατέληξαν σήμερα στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, στην Κρήτη, δύο ηλικιωμένοι άνδρες, ηλικίας 78 και 81 ετών.

Οι ηλικιωμένοι μεταφέρθηκαν στο ΤΕΠ του νοσοκομείου με ενδείξεις θερμοπληξίας και παρά τις προσπάθειες των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, κατέληξαν, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του νοσοκομείου, Μανώλη Ανδρεαδάκη.

Σύμφωνα με ασφαλείς δημοσιογραφικές πληροφορίες, μία ακόμη γυναίκα 82 ετών, μεταφέρθηκε στο ΤΕΠ, διασωληνώθηκε μετά από επεισόδιο θερμοπληξίας, όμως τελικά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωη.

Τα περιστατικά θερμοπληξίας στον 'Αγιο Νικόλαο τα οποία διακομίσθηκαν στο νοσηλευτικό ίδρυμα τις τελευταίες ημέρες είναι αρκετά, με τέσσερα από αυτά να έχουν κρατηθεί για νοσηλεία.

Από πλευράς του κ. Ανδρεαδάκη, το νοσοκομείο βρίσκεται σε επιφυλακή ώστε να αντιμετωπίσει περιστατικά λόγω του καύσωνα και των δύσκολων συνθηκών που επικρατούν λόγω της υψηλής θερμοκρασία.

Πηγή: Cnn.gr

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24 300x300
vlaxantoni pop xmas24
vlaxantoni pop xmas24 300x300
vlaxantoni pop xmas24