Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Ελλάδα

Βενιζέλος: Δεν πέρασε ο εκβιασμός του Τσίπρα

Βενιζέλος: Δεν πέρασε ο εκβιασμός του Τσίπρα
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Με σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και ευχαριστίες στους υποψηφίους δημάρχους, περιφερειάρχες και ευρωβουλευτές της Ελιάς έκανε την πρώτη αποτίμηση του αποτελέσματος των εκλογών ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρό του πως ζήτησαν οι εκλογές να είναι δημοψήφισμα αλλά «από το συνδυαστικό αποτέλεσμα προκύπτει η απόρριψη του εκβιασμού Τσίπρα».

«Η τεχνητή πόλωση άφησε αδιάφορους τους ψηφοφόρους» είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος και μίλησε για «συμβολικό εμφύλιο που δεν πέρασε».

«Η κοινωνία μας έστειλε μηνύματα. Τα νιώθουμε, τα σεβόμαστε» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και κατηγόρησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως «κάποιοι διχάζουν στη λανθασμένη βάση "μνημόνιο – αντιμνημόνιο"».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ τώρα είναι ώρα «να ενώσουμε το έθνος». Ζήτησε νέα προγραμματική συμφωνία και ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, να αναλάβει πρωτοβουλίες για εθνική ενότητα.

Παράλληλα, προανήγγειλε ιδρυτικό συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης τον Οκτώβριο.

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24 300x300
vlaxantoni pop xmas24