Το πτώμα βρέθηκε γυμνό από τη μέση και πάνω σε πάρκο δίπλα από το σπίτι που φέρεται να έγινε η δολοφονία το απόγευμα του Σαββάτου - Αναζητείται άλλο ένα άτομο που διέφυγε - Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών λόγω ναρκωτικών αποδίδει το έγκλήμα η Αστυνομία
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 47χρονος, μαζί με έναν φίλο του, επισκέφθηκαν φιλικό τους σπίτι, στο οποίο βρίσκονταν κι άλλα άτομα.
Εκεί, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά από συμπλοκή, ο 47χρονος έμπορος οικοδομικών υλικών, δέχθηκε δολοφονικές σφυριές στο κεφάλι, καθώς και μαχαιριές, ενώ οι δράστες έβγαλαν από το σπίτι το πτώμα, που βρέθηκε σε παρκάκι ακριβώς απέναντι από το σπίτι, γυμνό από τη μέση και πάνω και άρχισαν να καθαρίζουν το σπίτι από τα αίματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Αστυνομία κρατούνται μια ηλικιωμένη γυναίκα που βρισκόταν στο σπίτι, ο γιός της και η κόρη της (μητέρα ενός μωρού 5-8 μηνών), ενώ από τον τόπο του εγκλήματος διέφυγε ένα ακόμη άτομο που αναζητείται από την Αστυνομία.
Πηγή: MagnesiaNews




























