Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Ελλάδα

Ρόδος: Άγνωστος προσπάθησε να βιάσει 61χρονη Γερμανίδα μέρα- μεσημέρι

Ρόδος: Άγνωστος προσπάθησε να βιάσει 61χρονη Γερμανίδα μέρα- μεσημέρι
Up & High Media & Productions
Up & High Media & Productions
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Ο άγνωστος μελαψός άνδρας την άρπαξε ξαφνικά από πίσω αγκαλιάζοντάς την και την έσφιξε, προσπαθώντας να ασελγήσει πάνω τη

Αιφνιδιάστηκε, αλλά μπόρεσε να αντιδράσει άμεσα μια 61χρονη Γερμανίδα τουρίστρια, όταν δέχθηκε πισώπλατα επίθεση μέρα- μεσημέρι της Δευτέρας από έναν σάτυρο με γυμνά τα γεννητικά του όργανα, στον παραλιακό δρόμο πίσω από ξενοδοχείο όπου διαμένει στο Κιοτάρι της Ρόδου!

Ο άγνωστος μελαψός άνδρας την άρπαξε ξαφνικά από πίσω αγκαλιάζοντάς την και την έσφιξε, προσπαθώντας να ασελγήσει πάνω της. Όμως, η 61χρονη άρχισε να καλεί σε βοήθεια και ο επίδοξος βιαστής έφυγε τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι αστυνομικοί του τμήματος Νότιας Ρόδου που σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος αγνώστου για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του σάτυρου.

Η Γερμανίδα περιέγραψε τον δράστη ως κοντού αναστήματος, μελαψό με μαύρα μαλλιά και λίγα γένια. Μάλιστα, σύμφωνα με την "δημοκρατική", η 61χρονη φέρεται να κατέθεσε ότι τον είχε δει και πριν από μία εβδομάδα να κινείται στην ίδια περιοχή, πάλι με εκτεθειμένα τα γεννητικά του όργανα.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

giorti patatas 2026 300x450 2
giorti patatas 2026 465x698 2
Λευκή Νύχτα Πύργου 2026
Λευκή Νύχτα Πύργου 2026