σύλληψής του, ενώ ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Καρυών, Κωνσταντίνος Δοκουσλής, ο οποίος τον εξέτασε εκ νέου το πρωί της Δευτέρας, διαπίστωσε βελτίωση στην κατάσταση της υγείας του.
«Διαπίστωσα ότι εμφανίζει ύφεση η λοίμωξη του αναπνευστικού που τον ταλαιπωρούσε και έχουν βελτιωθεί τα συμπτώματα της δισκοπάθειάς του» είπε ο γιατρός, ο οποίος εκτίμησε ότι την Τρίτη, κατά πάσα πιθανότητα, ο ηγούμενος θα μπορεί να μεταφερθεί με πλωτό μέσο ή ελικόπτερο.
«Ωστόσο», όπως πρόσθεσε, «αυτό θα καθοριστεί σε νεώτερη εξέταση, νωρίς το απόγευμα (σ.σ. της Δευτέρας».
Αυτά, βέβαια, ίσχυαν μέχρι τις 7 το βράδυ της Δευτέρας, περίπου. Και αυτό γιατί, με νέες δηλώσεις του, ο κ. Δοκουσλής εξήγησε ότι η κατάσταση της υγείας του κ. Εφραίμ θα επανεξετασθεί στις 10 το πρωί της Τρίτης, προκειμένου να αποφασιστεί πότε θα είναι σε θέση να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.
Έτσι λοιπόν, το πρωί της Τρίτης θα εκδοθεί νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία του ηγούμενου, που μέχρι στιγμής εμφανίζει σαφή βελτίωση. Ο κ. Εφραίμ διεγνώσθη με λοίμωξη του αναπνευστικού, δισκοπάθεια και απορρύθμιση σακχάρου.
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ



















