Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Ελλάδα

Κρήτη: Ήταν λήπτρια και έγινε δότρια - 66χρονη έδωσε ζωή μετά τον θάνατό της

Κρήτη: Ήταν λήπτρια και έγινε δότρια - 66χρονη έδωσε ζωή μετά τον θάνατό της
Φροντιστήρια Μ.Ε. Ορόσημο - Θαλής
Φροντιστήρια Μ.Ε. Ορόσημο - Θαλής
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Σε μια συγκινητική πράξη προσχώρησε η οικογένειας 66χρονης λήπτριας στην Κρήτη δωρίζοντας τα όργανα της μετά θάνατον και δίνοντας με τη σειρά τους ζωή σε ανθρώπους.

Χάρισε ζωή

Σύμφωνα με το ekiriti.gr η άτυχη γυναίκα νοσηλευόταν επί 12 ημέρες στην ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ έπειτα από ανακοπή που είχε υποστεί και όταν οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η κατάσταση της υγείας της είναι μη αναστρέψιμη ενημέρωσαν σχετικά την οικογένειά της.

Εκείνοι με τη σειρά τους πήραν την σπουδαία και γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανά της. Η μεταφορά των οργάνων ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί με τους νεφρούς να πηγαίνουν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός της Αθήνας.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η συγκεκριμένη γυναίκα πριν από περίπου 7 χρόνια είχε γίνει η ίδια λήπτρια οργάνων. Σημειώνεται πως πρόκειται για την 13η δωρεά οργάνων που γίνεται στα νοσοκομεία του Ηρακλείου από την αρχή του έτους και για την 9η στο ΠΑΓΝΗ.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24 300x300
vlaxantoni pop xmas24
Το Μαγειρείο της Σόνιας
Το Μαγειρείο της Σόνιας