Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Ελλάδα

Νέα αναβολή πήρε η δίκη του αστυνομικού που χτύπησε «Άγιο Βασίλη» και χαιρέτισε ναζιστικά

Νέα αναβολή πήρε η δίκη του αστυνομικού που χτύπησε «Άγιο Βασίλη» και χαιρέτισε ναζιστικά Φωτογραφία: EUROKINISSI
Σε νέα αναβολή για τις 25 Φεβρουαρίου 2025 οδηγήθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο η δίκη του αστυνομικού, ο οποίος κατηγορείται ότι προκάλεσε εκτός υπηρεσίας επεισόδιο με πολίτες στο Χαλάνδρι, ενώ καταγγέλλεται ότι χαιρέτησε ναζιστικά.
Up & High Media & Productions
Up & High Media & Productions
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Στο δικαστήριο εμφανίστηκε ο δικηγόρος το αστυνομικού, ο οποίος ενημέρωσε την έδρα ότι ο εντολέας του νοσηλεύεται στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» με εισαγγελική εντολή και ως εκ τούτου δεν μπορεί να παραστεί.

Σε βάρος του αστυνομικού έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απειλή, εξύβριση και απλή σωματική βλάβη κατά συρροή και έχει επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της μη προσέγγισης με τους παθόντες.

Πηγή: cnn.gr

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα