Ελλάδα

Σύμη: «Θα μαζέψω δύναμη να τη χτυπήσω με μαχαίρι» - Σοκ οι διάλογοι των δύο παιδιών

Σύμη: «Θα μαζέψω δύναμη να τη χτυπήσω με μαχαίρι» - Σοκ οι διάλογοι των δύο παιδιών Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Τα δύο παιδιά είχαν σχεδιάσει κάθε λεπτομέρεια του εγκληματικού τους σχεδίου

Μουδιασμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Σύμης από την είδηση ότι ένας 15χρονος και μία 13χρονη αποπειράθηκαν να σκοτώσουν τη μητέρας του κοριτσιού, την ίδια ώρα που η εισαγγελία Ρόδου σκέπτεται να μην ασκηθεί δίωξη στα δύο ανήλικα παιδιά.

Τα δύο παιδιά είχαν συντάξει ιδιωτικό συμφωνητικό που περιέγραφε αναλυτικά το σχέδιό τους, με την εισαγγελία να διατάσσει τον εγκλεισμό του 15χρονου σε ψυχιατρική κλινική ώστε ο ανήλικος να εξεταστεί από παιδοψυχολόγους.

Τα δύο παιδιά είχαν σχεδιάσει κάθε λεπτομέρεια του εγκληματικού τους σχεδίου, σύμφωνα με το οποίο αρχικά θα έβαζαν ποντικοφάρμακο σε φαγητό που θα έδιναν στη μητέρα της ανήλικης, ενώ αν αυτό δεν πετύχαινε, θα προχωρούσαν εναντίον της με επίθεση χρησιμοποιώντας μαχαίρι.

Οι διάλογοι

Στις συνομιλίες, οι δύο ανήλικοι ανέλυαν με κάθε λεπτομέρεια το σχέδιό τους, με τους αστυνομικούς να ανακτούν ακόμα και μηνύματα που τα δύο παιδιά είχαν διαγράψει.

13χρονη: Άσε με λίγο να ηρεμήσω, να βρω λύση.

13χρονη: (…) Μη με μισείς και από πάνω.

15χρονος: (…) Δεν υπάρχει λύση, σκοτώστε την να πάει στο διάολο

13χρονη: Θα μαζέψω δύναμη να τη χτυπήσω με το μαχαίρι.

15χρονος: Εντάξει, σε αγαπώ.

13χρονη: Κι εγώ, μωρό μου.

Σε άλλο σημείο, αναφέρουν:

15χρονος: (…) Δεν το πιστεύω, τελειώσαμε.

13χρονη: Γιατί ρίχνεις το φταίξιμο πάνω μου;

15χρονος: Γιατί είπες ότι θα το έκανες, ορκίστηκες στα πάντα.

13χρονη: Ναι, και μετά σου είπα ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.

15χρονος: (…) Έπρεπε να πεις να σταματήσουμε, όχι ότι θα δοκιμάσεις και σήμερα.

13χρονη: (…) Δεν μπορώ, έχω αγχωθεί.

15χρονος: (…) Δεν θέλω φυλακή, αλήθεια.

 
 

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

tsoukalas popup