Το περιστατικό σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης έγινε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι της Δευτέρας (24/03).
Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα cretaone.gr, η γυναίκα βρισκόταν νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας στο πάρκινγκ έναντι της πλατείας των Τεσσάρων Μαρτύρων, στο κέντρο της πόλης, όταν το αυτοκίνητό της κλείδωσε με το μικρό παιδί της και τα κλειδιά μέσα.
Άμεσα κλήθηκε κλειδαράς, σπεύδοντας επί τόπου προκειμένου να ανοίξει το όχημα, όπως και έγινε λίγα λεπτά μετά.
Στο σημείο μετέβη και όχημα της Πυροσβεστικής, με το ανάλογο προσωπικό, για να συνδράμει εφόσον παρίστατο ανάγκη στην επιχείρηση απεγκλωβισμού του μωρού.
Πηγή: cnn.gr

























![Αρκάνσας: «Τούμπαρε» αυτοκίνητο με 4 παιδιά – Βρέφος εκσφενδονίστηκε στον αέρα [βίντεο]](/media/k2/items/cache/3931dc93ea757f6a91c1799ad1967a26_M.jpg)


