Ελλάδα

Έκρηξη εμπρηστικού μηχανισμού την πολυκατοικία που διαμένει βουλευτής της ΝΔ

Έκρηξη εμπρηστικού μηχανισμού την πολυκατοικία που διαμένει βουλευτής της ΝΔ Φωτογραφία: EUROKINISSI
Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στις Αρχές λόγω έκρηξης που σημειώθηκε σε είσοδο πολυκατοικίας στην οδό Κυδαντίδων, στα Πετράλωνα.

Άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό, αποτελούμενο από γκαζάκια, με αποτέλεσμα να προκληθεί έκρηξη μικρής ισχύος, στις 03:00 το πρωί.

Από την έκρηξη σημειώθηκαν μόνο υλικές ζημιές στην είσοδο της πολυκατοικίας, που διαμένει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μάξιμος Χαρακόπουλος, ενώ προκλήθηκε αναστάτωση στη γειτονιά.

Αστυνομικοί περισυνέλεξαν τα υπολείμματα του εμπρηστικού μηχανισμού, ενώ αναζητείται υλικό από κάμερες ασφαλείας, προκειμένου να ταυτοποιηθεί ο δράστης.

Πηγή: cnn.gr

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα


tsoukalas popup mobile
tsoukalas popup