«Eγώ σήμερα δεν θα αφιερώσω τη μέρα μου στον δολοφόνο του παιδιού μου. Εγώ σήμερα και η οικογένεια, όλοι θα κουβαλήσουμε τον Παύλο στους ώμους μας και θα πάμε να τον εναποθέσουμε εκεί που αξίζει, στη Μάντρα της Κοκκινιάς», πρόσθεσε η Μάγδα Φύσσα μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ.
Νωρίτερα, μία ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του CNN Greece λίγο πριν ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις για τα 12χρόνια που συμπληρώνονται από τη νύχτα που ο Παύλος Φύσσας άφησε την τελευταία του πνοή χτυπημένος από το μαχαίρι του Γιώργου Ρουπακιά.
Η μητέρα του δολοφονημένου, Μάγδα Φύσσα έφτασε στο σημείο που υπάρχει η προτομή του γιους της και άφησε λουλούδια καταχειροκροτούμενη από το πλήθος που βρισκόταν εκεί.
Δάκρυα συγκίνησης από την μητέρα που βρισκόταν στο Κερατσίνι (εκεί όπου η οδός πήρε και το όνομα Παύλου Φύσσα), όταν η ίδια άγγιξε και φίλησε την προτομή του νεκρού παιδιού της.
Πηγή: Cnn.gr





























