Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Ελλάδα

Κορωπί: Έμεινε για τρία λεπτά χωρίς οξυγόνο ο 22χρονος που κατάπιε το μπέργκερ – Η έκκληση του πατέρα για τους φίλους του

Κορωπί: Έμεινε για τρία λεπτά χωρίς οξυγόνο ο 22χρονος που κατάπιε το μπέργκερ – Η έκκληση του πατέρα για τους φίλους του Φωτογραφία: Freepik/ marinzacon
Ενημερώθηκε ο εισαγγελέας και θα διερευνηθεί το ενδεχόμενο να υπάρχουν ευθύνες για το περιστατικό στο Κορωπί.
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Ένα challenge στα social media είναι η αιτία που τις τελευταίες ημέρες ένας 22χρονος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, αφού κατάπιε αμάσητο ένα μπέργκερ.

Ο 22χρονος κατάπιε αμάσητο το μπέργκερ ενώ γευμάτιζε με φίλους του σε ταχυφαγείο των βορείων προαστίων, με αποτέλεσμα να φράξουν οι αεραγωγοί του.

Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

{https://exchange.glomex.com/video/v-de85w2cw68u9?integrationId=eexbs1blhykrzwj}

Μιλώντα  στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA η Ματίνα Παγώνη έκανε γνωστό ότι ο πατέρας του 22χρονου δεν θέλει οι φίλοι του γιου του να κατηγορηθούν, βοήθησαν όπως μπορούσαν.

«Με εξουσιοδότησε να μεταφέρω πως απευθύνει έκκληση στα ΜΜΕ να πάψουν να ασχολούνται με το θέμα και πρέπει να σταματήσει. Δεν θέλει η οικογένεια να γίνεται αυτό το πράγμα», είπε η Ματίνα Παγώνη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 22χρονος έμεινε για 3 λεπτά χωρίς οξυγόνο και έχουν υποστεί βλάβη ζωτικά του όργανα, η οποία ίσως και να είναι μη αναστρέψιμη.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου, ενημερώθηκε ο εισαγγελέας και θα διερευνηθεί το ενδεχόμενο να υπάρχουν ευθύνες για το περιστατικό.

{https://exchange.glomex.com/video/v-de86dcufvoz5?integrationId=eexbs1blhykrzwj}

Πηγή: iEidiseis.gr

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα