Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Ελλάδα

Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο 17χρονος μαθητής μετά από κατανάλωση αλκοόλ - Συνελήφθη καθηγήτρια

Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο 17χρονος μαθητής μετά από κατανάλωση αλκοόλ - Συνελήφθη καθηγήτρια Φωτογραφία: EUROKINISSI
Στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου λόγω μέθης, μεταφέρθηκε ένας 17χρονος μαθητής σχολείου της Αθήνας που βρέθηκε στο νησί, στο πλαίσιο εκδρομής.
Up & High Media & Productions
Up & High Media & Productions
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Την ίδια στιγμή, η αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε τρία άτομα για αδικήματα κατά περίπτωση. 

 

Σύμφωνα με το Flashnews.gr η έξοδος για φαγητό στο Ηράκλειο, μαθητών σχολείου της Αθήνας που συμμετέχουν σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Κρήτη, είχε άσχημη κατάληξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά το φαγητό, ακολούθησε κέρασμα με αλκοολούχο ποτό, αλλά όπως φαίνεται ένας από τους μαθητές ήπιε παραπάνω με αποτέλεσμα να αισθανθεί έντονη αδιαθεσία.

Ο 17χρονος διεκομίσθη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, ενώ ενημερώθηκαν και οι αστυνομικές αρχές οι οποίες προχώρησαν στην σύλληψη του εστιάτορα και ενός σερβιτόρου 39 και 27 ετών καθώς και μιας καθηγήτριας – συνοδού των μαθητών, 53 ετών.

 

Κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα των παραβάσεων νομοθεσίας περί προστασίας ανηλίκων από προϊόντα καπνού και αλκοόλ και της έκθεσης.

Η προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου.

Πηγή: cnn.gr

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Καλλιόδης Κωνσταντίνος Γυναικολόγος

Καλλιόδης Κωνσταντίνος Γυναικολόγος

Λευκή Νύχτα Πύργου 2026
Λευκή Νύχτα Πύργου 2026