Σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (02/12) σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, με έναν 42χρονο να τραυματίζεται και να μεταφέρεται στο νοσοκομείο.
Το συμβάν έγινε γύρω στις 12:00 όταν ο άνδρας κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες υπέστη βαθύ θλαστικό τραύμα στο χέρι από τροχό στην περιοχή των Νέων Επιβατών.
Σύμφωνα με το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ -2 Θεσσαλονίκης, στο σημείο έσπευσαν διασώστες και γιατρός του ΕΚΑΒ για τη διαχείριση του περιστατικού. “Για την αντιμετώπιση του τραυματία εφαρμόστηκαν άμεσα στο σημείο παρεμβάσεις σύμφωνα με τα Διεθνή Πρωτόκολλα Διαχείρισης Τραύματος. Ο ασθενής διακομίστηκε αιμοδυναμικά σταθερός στο εφημερεύον νοσοκομείο για περαιτέρω αντιμετώπιση”, σημειώνει το Σωματείο Εργαζομένων.
#Διασώστες_ΕΚΑΒ_Θεσσαλονίκης#Εργατικό_ατύχημα
Σήμερα 02/12/2025, νωρίς το μεσημέρι, οι Διασώστες και η Ιατρός του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης ανταποκρίθηκαν άμεσα σε εργατικό ατύχημα στην περιοχή των Νέων Επιβατών Θεσσαλονίκης. Άντρας 42 ετών υπέστη βαθύ θλαστικό τραύμα στο άνω άκρο… pic.twitter.com/dRfdwD7uB6— Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ -2 Θεσσαλονίκης (@SomateioEKAB2) December 2, 2025
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.
Πηγή: NewsBomb.gr




























