Τροχαίο δυστύχημα έγινε στις 15:30 το μεσημέρι της παραμονής της Πρωτοχρονιάς στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, στους Αγίους Θεοδώρους.
Σύμφωνα με το agioitheodoroi.com το Ι.Χ αυτοκίνητο είχε κατεύθυνση προς Κόρινθο όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να πέσει στις μπάρες της Εθνικής Οδού και να χάσει τη ζωή του.
{https://exchange.glomex.com/video/v-dfd071dzc6ix?integrationId=eexbs1blhykrzwj|}
Για τον απεγκλωβισμό του έγινε επιχείρηση από την Πυροσβεστική, με 6 πυροσβέστες και 2 οχήματα, ενώ στο σημείο υπήρξαν για αρκετή ώρα καθυστερήσεις στην κυκλοφορία, στο ρεύμα προς Κόρινθο, καθώς ήταν κλειστές η μεσαία και η δεξιά λωρίδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες o οδηγός βρισκόταν μόνος του στο όχημα.
Όπως σχολίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η Κατερίνα Ρίστα, φαίνεται στο βίντεο ότι από θαύμα δεν υπήρξε εμπλοκή και δεύτερου αυτοκινήτου.
{https://www.youtube.com/watch?v=18ZFJ6qrj0o}
Πηγή: Newsbomb.gr

























