Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Ελλάδα

Φρίκη στο Ηράκλειο: Είχε φυλακίσει τη σύζυγό του στο σπίτι - Την κακοποιούσε και την παρακολουθούσε με κάμερες

Φρίκη στο Ηράκλειο: Είχε φυλακίσει τη σύζυγό του στο σπίτι - Την κακοποιούσε και την παρακολουθούσε με κάμερες Φωτογραφία: Freepik
Υπό καθεστώς τρόμου ζούσε από την αρχή του γάμου της 40χρονη στην Κρήτη - Το χρονικό της φρίκης
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Σοκαριστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως για υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας σε χωριό της ΠΕ Ηρακλείου. Μητέρα και τρία ανήλικα παιδιά ζούσαν υπό καθεστώς εγκλεισμού, κακοποίησης και παρακολούθησης με κάμερες στο σπίτι.

Το χρονικό του τρόμου

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, η οικογένεια ζούσε φαινομενικά μια ήσυχη ζωή σε κεφαλοχώρι της ΠΕ Ηρακλείου. Ο πατέρας, επαγγελματίας τεχνικού κλάδου, περιγράφεται από τον κοινωνικό περίγυρο ως άνθρωπος εργατικός, που απουσίαζε πολλές ώρες από το σπίτι. Ωστόσο, πίσω από τις κλειστές πόρτες μια 40χρονη ζούσε υπό καθεστώς απόλυτου ελέγχου και τρομοκρατίας με την πεθερά της μάλιστα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

«Big Brother» και απαγόρευση κυκλοφορίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα ζούσε υπό καθεστώς πλήρους εγκλεισμού σχεδόν από την αρχή του γάμου. Ωστόσο το τελευταίο διάστημα - από το περασμένο καλοκαίρι και μετά - η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο. Στο σπίτι είχαν εγκατασταθεί κάμερες ασφαλείας για την παρακολούθηση των κινήσεών της, ενώ της απαγορευόταν ρητά να βγει από την οικία ασυνόδευτη.

Το καθεστώς ελέγχου ήταν τόσο ασφυκτικό που, σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα δεν είχε τη δυνατότητα ούτε να συνοδεύσει τα παιδιά της στο σχολείο. Τη μεταφορά των ανηλίκων αναλάμβαναν συγγενικά πρόσωπα του συζύγου. Ακόμη και για τις πιο απλές καθημερινές δραστηριότητες, όπως η έξοδος στην αυλή, υπήρχε «επιτήρηση» από την πεθερά που φέρεται να εκτελούσε χρέη... «θαλαμοφύλακα.

{https://exchange.glomex.com/video/v-dfzhro338vmx?integrationId=eexbs1blhykrzwj}

Η κατάσταση, ωστόσο, δεν περιοριζόταν στην ψυχολογική βία. Το θύμα φέρεται να έχει υποστεί σωματική κακοποίηση επανειλημμένα, κάποιες φορές μπροστά στα μάτια των τριών παιδιών (δύο κοριτσιών και ενός μικρότερου αγοριού). Στο παρελθόν έχουν καταγραφεί περιστατικά απειλής με αιχμηρό αντικείμενο, ενώ αναφέρεται και περιστατικό όπου ο σύζυγος εγκατέλειψε τη γυναίκα σε ερημική τοποθεσία μακριά από την οικία τους, αναγκάζοντάς τη να επιστρέψει πεζή.

Τον τελευταίο καιρό, η συμπεριφορά του συζύγου είχε γίνει ακόμη πιο επιθετική, με εμμονικές ιδέες που επιδείνωσαν το κλίμα τρόμου μέσα στο σπίτι.

Πηγή: NewsBomb.gr

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Το Μαγειρείο της Σόνιας
Το Μαγειρείο της Σόνιας