Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Ελλάδα

Αλεξανδρούπολη: Πάνω από πέντε χιλιάδες ταχυδρομικά περιστέρια ξεχύθηκαν στον ουρανό

Αλεξανδρούπολη: Πάνω από πέντε χιλιάδες ταχυδρομικά περιστέρια ξεχύθηκαν στον ουρανό Φωτογραφία: EUROKINISSI
Στην Αλεξανδρούπολη ξεκίνησε ο τρίτος αγώνας ταχυδρομικών περιστεριών του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος με περίπου 5.000 πουλιά από 163 εκτροφείς της Μακεδονίας
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Στην Αλεξανδρούπολη δόθηκε το πρωί η εκκίνηση για έναν εντυπωσιακό αγώνα ταχυδρομικών περιστεριών, με περίπου 5.000 πουλιά να απελευθερώνονται από το Τελωνείο των Κήπων.

 

Ο αγώνας αποτελεί τον τρίτο σταθμό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, συγκεντρώνοντας φέτος 163 εκτροφείς από όλη τη Μακεδονία. Η βαθμολογία διαμορφώνεται με βάση την απόσταση που διανύουν τα περιστέρια και τον χρόνο που χρειάζονται για να φτάσουν στον προορισμό τους.

{https://exchange.glomex.com/video/v-dhwvoir1cpxd?integrationId=eexbs1blhykrzwj}

Η φετινή διοργάνωση περιλαμβάνει συνολικά δέκα αγώνες, με την εκκίνηση να έχει γίνει από το Πόρτο Λαγός, ενώ ο τελευταίος θα πραγματοποιηθεί στα σύνορα Ρουμανίας – Μολδαβίας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ πρόκειται για τον δεύτερο αγώνα που γίνεται στην Αλεξανδρούπολη. Συνολικά θα ταξιδέψουν 900 χιλιόμετρα στον τελευταίο αγώνα που θα γίνει από τα σύνορα Βουλγαρίας-Ρουμανίας, θα φτάσουν σε πολύ λίγο χρόνο, προσανατολισμός τους βασίζεται στη θέση του ήλιου αλλά και στα μαγνητικά πεδία της Γης.

Πηγή: Newsbomb.gr

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Το Μαγειρείο της Σόνιας
Το Μαγειρείο της Σόνιας