Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Ελλάδα

Ακρωτηριάστηκε 5χρονο μέσα σε νηπιαγωγείο - Παρέμβαση εισαγγελέα

Ακρωτηριάστηκε 5χρονο μέσα σε νηπιαγωγείο - Παρέμβαση εισαγγελέα Φωτογραφία: ΑΡΧΕΙΟΥ - ILIALIVE.GR
Το παιδί υπέστη ακρωτηριασμό στην πρώτη φάλαγγα του δείκτη
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε σε νηπιαγωγείο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, όταν ένα παιδί 5 ετών ακρωτηριάστηκε κατά τη διάρκεια παιχνιδιού με συμμαθητές του.

Το περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκε χθες Πέμπτη, γύρω στις 11:30 το πρωί, στην είσοδο της σχολικής μονάδας. Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ένας μαθητής έκλεισε την πόρτα την ώρα που τα παιδιά έπαιζαν, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του 5χρονου.

Το παιδί υπέστη ακρωτηριασμό στην πρώτη φάλαγγα του δείκτη και διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», όπου του παρασχέθηκε η απαραίτητη ιατρική φροντίδα.

Για το περιστατικό έχει ήδη ενημερωθεί εισαγγελέας, ο οποίος ζήτησε τη διενέργεια προανάκρισης, προκειμένου να διερευνηθούν πλήρως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα.

Πηγή: Newsbomb.gr

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24