Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Ελλάδα

Πειραιάς: Εμπλοκή άγκυρας στο Blue Star Naxos - Tαλαιπωρία για 514 επιβάτες

Πειραιάς: Εμπλοκή άγκυρας στο Blue Star Naxos - Tαλαιπωρία για 514 επιβάτες Φωτογραφία: EUROKINISSI / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Γίνονται προσπάθειες απεμπλοκής της άγκυρας με τη συνδρομή ρυμουλκού για την επανέναρξη του ταξιδιού
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Ταλαιπωρία υπέστησαν 514 επιβάτες στο λιμάνι του Πειραιάς, όταν κατά τον απόπλου του επιβατηγού – οχηματαγωγού πλοίου Blue Star Naxos σημειώθηκε πρόβλημα με την άγκυρα, με αποτέλεσμα την προσωρινή ακινητοποίησή του.

Το πλοίο είχε προγραμματισμένη αναχώρηση το απόγευμα της Δευτέρας (04.05.2026) με προορισμούς την Πάρος, τη Νάξος, τη Δονούσα, την Αιγιάλη και την Αστυπάλαια, ωστόσο η αναχώρηση καθυστέρησε εξαιτίας του τεχνικού ζητήματος.

 

Στο πλοίο βρίσκονται 514 επιβάτες, 96 Ι.Χ., 20 φορτηγά, ένα λεωφορείο, 17 δίκυκλα και 72 μέλη πληρώματος.

Οι προσπάθειες για την απεμπλοκή της άγκυρας βρίσκονται σε εξέλιξη με τη βοήθεια ρυμουλκού, ώστε να αποκατασταθεί η λειτουργία του πλοίου και να συνεχιστεί κανονικά το ταξίδι.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κομιώτης Ιωάννης Γυναικολόγος
Κομιώτης Ιωάννης Γυναικολόγος
Το Μαγειρείο της Σόνιας
Το Μαγειρείο της Σόνιας