Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Ελλάδα

Δολοφονία Σταύρου Γεωργίου: Δίωξη για ανθρωποκτονία στον 28χρονο Αιγύπτιο

Δολοφονία Σταύρου Γεωργίου: Δίωξη για ανθρωποκτονία στον 28χρονο Αιγύπτιο Φωτογραφία: ΔΑΝΑΗ ΔΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ/EUROKINISSI)
Ενώπιον του Εισαγγελέα οδηγήθηκε νωρίτερα σήμερα (23/7) ο 28χρονος Αιγύπτιος
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Ενώπιον του Εισαγγελέα οδηγήθηκε νωρίτερα σήμερα (23/7) ο 28χρονος Αιγύπτιος, ο οποίος έχει ομολογήσει τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του ποινικολόγου Σταύρου Γεωργίου.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης (22/7) στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, μεταφέρθηκε υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας από τη ΓΑΔΑ στον Εισαγγελέα προκειμένου να του ασκηθεί ποινική δίωξη.

Με σκυμμένο το κεφάλι και φέροντας γύψο στο χέρι - τραυματισμός που προκλήθηκε από τα σφοδρά, θανατηφόρα χτυπήματα στο κεφάλι του 73χρονου δικηγόρου -, ο 28χρονος αναμένεται στη συνέχεια να παραπεμφθεί στον ανακριτή, από τον οποίο θα ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.

Πώς οι Αρχές οδηγήθηκαν στη σύλληψή του

Μία διαφωνία που είχαν όσο βρίσκονταν στο γραφείο της 3ης Σεπτεμβρίου και η οποία εξελίχθηκε πολύ γρήγορα σε καυγά, οδήγησε στη δολοφονία του Σταύρου Γεωργίου από έναν 28χρονο, αιγυπτιακής καταγωγής. 

Από την πρώτη στιγμή που εντοπίστηκε το πτώμα του γνωστού ποινικολόγου και οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες στο γραφείο του, άρχισαν να συλλέγουν στοιχεία και χάρη στο DNA, τα δαχτυλικά αποτυπώματα αλλά και υλικό από κάμερες ασφαλείας, κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του δράστη μέσα σε μόλις λίγες ώρες.

Ο 28χρονος Αιγύπτιος, ο οποίος αφενός βρίσκεται παράνομα στη χώρα δεδομένου ότι το αίτημα ασύλου του έχει απορριφθεί, αφετέρου είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, καθώς το 2024 καταγγέλθηκε για υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανήλικης, ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι το βράδυ της Δευτέρας βρισκόταν με τον Σταύρο Γεωργίου και κοινή παρέα έξω.

Τον χτυπούσε με μανία στα έπιπλα

Οι δυο τους αποχώρησαν και μετέβησαν στο γραφείο του ποινικολόγου όπου για άγνωστο λόγο διαπληκτίστηκαν. Ο καθ' ομολογίαν δράστης επιτέθηκε στον 73χρονο και άρχισε να χτυπά το κεφάλι του με μανία σε διάφορα έπιπλα με αποτέλεσμα τα σοβαρά τραύματα να επιφέρουν τον θάνατό του. Στη συνέχεια αποχώρησε από το γραφείο, χωρίς όπως ο ίδιος υποστηρίζει, να πάρει μαζί το κινητό του θύματος που ακόμα δεν έχει βρεθεί.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Σταύρος Γεωργίου βρέθηκε νεκρός στο γραφείο του από τις 16χρονες κόρες του, γυμνός και σε εμβρυακή στάση με πολλαπλά τραύματα σε κεφάλι και πρόσωπο. Τα δύο ανήλικα κορίτσια μετέβησαν στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου καθώς ο πατέρας τους δεν απαντούσε για ώρες στο τηλέφωνό του και κανείς από την οικογένεια δεν είχε καταφέρει να μιλήσει μαζί του. Εκεί άρχισαν να χτυπούν το κουδούνι κι έγιναν αντιληπτές από ένοικο της πολυκατοικίας που ζήτησε από τον θυρωρό να ανοίξει με δικό του κλειδί. Ήταν η τραγική στιγμή που είδαν τον 73χρονο νεκρό δίπλα σε ένα κρεβάτι.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Το Μαγειρείο της Σόνιας
Το Μαγειρείο της Σόνιας
mathisis sygxaritiria 300x300
mathisis sygxaritiria 600x600