Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Ελαιοτριβείο Χροναράκη - Τυποποίηση Ελαιολάδου
Ελλάδα

«Βούλιαξαν» στη λάσπη Πήλιο και Σκιάθος

«Βούλιαξαν» στη λάσπη Πήλιο και Σκιάθος Φωτογραφία: EUROKINISSI / ΡΑΠΑΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Σοβαρά προβλήματα σε σπίτια και επιχειρήσεις
Γεωργικά Μηχανήματα ΣΚΟΥΤΑΣ - STIHL
Γεωργικά Μηχανήματα ΣΚΟΥΤΑΣ - STIHL
Ελαιοτριβείο Χροναράκη - Τυποποίηση Ελαιολάδου

Οι κάτοικοι στον Πλατανιά στο νότιο Πήλιο μετρούν τις πληγές τους μετά τη χθεσινή σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή.

Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν οι εργασίες για την άντληση υδάτων από σπίτια και αποθήκες που είχαν πλημμυρίσει, ενώ την ίδια ώρα συνεργεία και μηχανήματα απομακρύνουν φερτά υλικά και λάσπες από τους δρόμους.

{https://exchange.glomex.com/video/v-dmh4umihuzpd?integrationId=eexbs1blhykrzwj}

Σοβαρά προβλήματα και στην Σκιάθο

Η έντονη κακοκαιρία προκάλεσε προβλήματα και στην Σκιθο όπου το κεντρικό οδικό δίκτυο παρέμεινε κλειστό για πολλές ώρες, καθώς η μεγάλη ποσότητα νερού προκάλεσε κατολισθήσεις και τη συγκέντρωση φερτών υλικών.

Η κυκλοφορία διακόπηκε στον δρόμο Σκιάθου – Κουκουναριών, από την Ακρόπολη έως τις Κουκουναριές, μέχρι να υποχωρήσουν τα έντονα φαινόμενα.

Επιπλέον, συνολικά στην Μαγνησία και στις Σποράδες η κακοκαιρία προκάλεσε ζημιές σε σπίτια και επιχειρήσεις, χείμαρροι υπερχείλισαν και δρόμοι πλημμύρισαν.

Πηγή: cnn.gr

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

vlaxantoni pop xmas24