Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Ελλάδα

Ο Γιαννακόπουλος καταθέτει αγωγή στον Καμμένο και ζητά 10.000.000 ευρώ

Ο Γιαννακόπουλος καταθέτει αγωγή στον Καμμένο και ζητά 10.000.000 ευρώ
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Στα δικαστήρια όπως φαίνεται θα συνεχιστεί η μετωπική σύγκρουση του επιχειρηματία Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο. Όλα ξεκίνησαν όταν, από το Βήμα της Βουλής, ο κ. Καμμένος επιτέθηκε στον κ. Γιαννακόπουλο, με βαρύτατους χαρακτηρισμούς για να ακολουθήσει απάντηση σε ανάλογο ύφος.

Ο κ. Γιαννακόπουλος, σήμερα επανήλθε προαναγγέλλοντας προσφυγή στη Δικαιοσύνη, σημειώνοντας ότι θα ζητήσει αποζημίωση ύψους 10.000.000 ευρώ.

Η δήλωση του κ. Γιαννακόπουλου

"Μετά τις συκοφαντικές δηλώσεις σχετικά με το πρόσωπό μου από τον Καμμένο στη Βουλή, προχωρώ σε κατάθεση αγωγής εναντίον του, ως οφείλω, προκειμένου να υπερασπιστώ την προσωπικότητα, την τιμή και υπόληψή μου.

Το ποσό το οποίο θα ζητήσω θα ανέρχεται στα 10 εκατομμύρια ευρώ. Όχι για να γίνω πλουσιότερος αλλά για να εξαλειφθεί η δυνατότητα τόσο στον ίδιο τον Καμμένο όσο και στον οποιονδήποτε άλλο, να μετατρέπει το βήμα της Βουλής σε βήμα συκοφαντίας.

Προχωρώ σ’ αυτή την ενέργεια ακριβώς επειδή πρέπει να γίνει συνείδηση στον εναγόμενο ότι δεν είναι δυνατό να πετά λάσπη στον ανεμιστήρα, να εκστομίζει βαρύτατες ύβρεις και συκοφαντίες και να μένει στο απυρόβλητο.

Ελπίζω ότι για την αντίστοιχη ποινική διαδικασία η Βουλή των Ελλήνων θα άρει τη βουλευτική ασυλία του Καμμένου καθώς προτίθεμαι να υποβάλλω και σχετική μήνυση.

Η Δικαιοσύνη πλέον θα αποφανθεί εάν στην προκειμένη περίπτωση «εν τη προαιρέσει η μοχθηρία και το αδικείν», όπως είχε πει ο Αριστοτέλης".

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24
Το Μαγειρείο της Σόνιας
Το Μαγειρείο της Σόνιας