Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Ελλάδα

Νέα εκδοχή της 25χρονης με τον δράκο: Αλλαξα την κατάθεση γιατί ήμουν υπό την επήρεια φαρμάκων

Νέα εκδοχή της 25χρονης με τον δράκο: Αλλαξα την κατάθεση γιατί ήμουν υπό την επήρεια φαρμάκων
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Την Τετάρτη θα δώσει νέα κατάθεση η 25χρονη για την υπόθεση απόπειρας βιασμού στο Γκύζη που έχει καταγγείλει και που έχει εξελιχθεί σε σίριαλ τις τελευταίες ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά η 25χρονη βοηθός οδοντιάτρου κατήγγειλε ότι της επιτέθηκε άνδρας και προσπάθησε να την βιάσει, απειλώντας την με μαχαίρι, αλλά εκείνη κατάφερε να του ξεφύγει. Στη συνέχεια όμως, όταν κλήθηκε να δώσει συμπληρωματική κατάθεση το περασμένο Σάββατο ομολόγησε ότι σκηνοθέτησε την όλη υπόθεση για να αναβάλλει τον γάμο της! Επειτα από όλα αυτά όμως, επανήλθε στα όσα υποστήριζε αρχικά.

Η 25χρονη, σύμφωνα με τον δικηγόρο της Αντώνη Φούσα, υποστηρίζει ότι άλλαξε την αρχική της κατάθεση γιατί ήταν υπό την επήρεια φαρμάκων, έπειτα από τριήμερη παραμονή της σε νοσοκομείο. Ετσι, τώρα επιμένει ξανά ότι όντως έγινε απόπειρα βιασμού σε βάρος της, κάτι που πρόκειται να υποστηρίξει στη νέα κατάθεσή της, την Τετάρτη.

Πάντως, μέχρι τώρα η αστυνομία δεν έχει εντοπίσει βίντεο του δράστη, ή του συνεργού του- ήταν ο τσιλιαδόρος σύμφωνα με τα λεγόμενα της 25χρονης- ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να εξακριβωθεί αν υπάρχει DNA στα ρούχα της.

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Κομιώτης Ιωάννης Γυναικολόγος
Κομιώτης Ιωάννης Γυναικολόγος
Το Μαγειρείο της Σόνιας
Το Μαγειρείο της Σόνιας