Στις 7 το απόγευμα της Τρίτης θα τελεστεί η κηδεία του καθηγητή Χρήστου Θεοδωρόπουλου, που έφυγε πρόωρα απο τη ζωή σε ηλικία 48 ετών αφήνοντας πίσω τη σύζυγό και το μικρό αγοράκι τους.
Η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι του θα του πουν το τελευταίο αντίο στον Ι.Ν. Παναγίας Μυρτιδιώτισσας στην Αμαλιάδα. Η είδηση του θανάτου του 48χρονου καθηγητή Χημείας από τον Πύργο συγκλόνισε την τοπική κοινωνία.
Ο Χρήστος Θεοδωρόπουλος είχε διδάξει γενιές και γενιές μαθητών στα φροντιστήρια που εργάστηκε στην περιοχή και ήταν παντρεμένος με την Αγγελική Μιχαλοπούλου καθηγήτρια Μαθηματικών. Οι μαθητές είχαν να λένε τα καλύτερα για τον χαρακτήρα αλλά και την κατάρτισή του 48χρονου καθηγητή, με εξαιρετική μεταδοτικότητα. Για χρόνια εργάστηκε στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης σε γνωστά φροντιστήρια της πόλης όπως η ΔΟΜΗ και τα Φροντιστήρια Καίσαρης. Τελευταία είχε συνεργαστεί και με το κοινωνικό φροντιστήριο Πύργου
“Έφυγε” προδωμένος απο την καρδιά του
Την τελευταία του πνοή κατά τη μεταφορά του στο Γ.Ν. Πύργου, άφησε τα ξημερώματα της Δευτέρας γνωστός καθηγητής Xημείας από τον Πύργο.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Χρήστος Θεοδωρόπουλος μεταφέρθηκε από τους οικείους του στο νοσοκομείο στη μια τα ξημερώματα. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών του και του καρδιολόγου Τάκη Αντωνακόπουλου, το περιστατικό ήταν βαρύ και δεν κατέστει δυνατό να επανέλθει.


















