Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε προχθές το βράδυ, άλλη μία ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας,
που οργανώθηκε από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί και από τις τέσσερις υφιστάμενες Αστυνομικές Διευθύνσεις (Αχαΐας, Ηλείας, Αιτωλίας και Ακαρνανίας).
Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, ελέχθησαν συνολικά 1.451 άτομα και 1.102 οχήματα. Επίσης προσήχθησαν 46 άτομα, ενώ συνελήφθησαν 17.
Επιπλέον, βεβαιώθηκαν 404 παραβάσεις από τις οποίες οι 336 αφορούσαν παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους κατά τόπους αρμοδίους Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.