Στην προαναγγελθείσα από καιρό επίσχεση εργασίας, προχώρησαν από χθες οι εργαζόμενοι του ΓΟΕΒ, που παρέμειναν στα γραφεία του Οργανισμού στον Πύργο
κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας. Αναφερόμενος στα αίτια που τους οδήγησαν ως εδώ, ο πρόεδρος τους Κώστας Ψιούρης, επανέλαβε ότι όλοι τους παραμένουν απλήρωτοι για τους δυο προηγούμενους μήνες ( Αύγουστο - Σεπτέμβριο), παρότι κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες όλο το καλοκαίρι να ανταποκριθούν στις ανάγκες του δικτύου άρδευσης, ώστε να μην κινδυνεύσουν οι καλλιέργειες να μείνουν χωρίς νερό.
Δεκαέξι μόνιμοι εργαζόμενοι στον ΓΟΕΒ, ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες του Οργανισμού, την ώρα μάλιστα που επιβάλλονταν να έχουν προσληφθεί άλλοι τόσοι εποχικοί.
Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί με το ρεπορτάζ του Cosmos TV
{https://www.youtube.com/watch?v=THpS423I_NE}