«Με την πρόσφατη επίσχεση εργασίας των εργαζομένων στον ΓΟΕΒ για τα δεδουλευμένα τους «Αυγούστου- Σεπτεμβρίου» και προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα στις φθινοπωρινές καλλιέργειες προσπαθήσατε για την συγκέντρωση της μισθοδοσίας τους για το μήνα Αύγουστο.
Μετά από μια ουσιαστική διαβούλευση ανεστάλη η επίσχεση μέχρι την Τρίτη 9-10-2012. Με το δεδομένο ότι γνωρίζετε την οικονομική κατάσταση του Οργανισμού αλλά και τα τεράστια προβλήματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσαμε (μισθοδοσία, βλάβες, επισκευές, ΙΚΑ,ΔΕΗ κ.λ.π) παρακαλούμε για την άμεση οικονομική σας ανταπόκριση για τις παλιές και τις νέες οφειλές σας .Τέλος η ενημέρωση των μελών σας για τους κινδύνους που εγκυμονεί η υπάρχουσα κατάσταση είναι απαραίτητη,
Είναι αδύνατη η συντήρηση των αντλιοστασίων, του αρδευτικού και αποστραγγιστικού δικτύου και η προετοιμασία για την ερχόμενη περίοδο αν όλοι μαζί δεν προχωρήσουμε στην άμεση λήψη μέτρων σε σχέση με τις οφειλές των παγίων και αρδευτικών τελών».

















