Την περασμένη εβδομάδα υπήρξε συνάντηση του προέδρου του Rommel Ηρακλή Ματρόζου με το δήμαρχο Πύργου Μάκη Παρασκευόπουλο στο δημαρχείο της πόλης, όπου συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας των δύο πλευρών γενικότερα στο θέμα της διάσωσης για τα άγρια και οικόσιτα ζώα.
Όπως δήλωσε για το θέμα ο πρόεδρος του Rommel κ. Ματρόζος ο σύλλογος έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό διερευνητικές επαφές στο νομό για τους φορείς εκείνους που επιθυμούν να συνεργαστούν στον τομέα αυτό, με επέκταση και σε άλλους κοινωνικούς τομείς και τον εθελοντισμό.
Η πρόταση που διαμορφώνεται θα κατατεθεί στον Περιφερειάρχη. Αναφερόμενος στη συνάντηση με το δήμαρχο Πύργου, ο κ. Ματρόζος τόνισε πως υπήρξε δέσμευση να ακολουθήσει ο δήμος το χρονοδιάγραμμα του Rommel και να υπάρξει αμφίδρομη συνεργασία.

















