Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Επίκαιρα

"Έφυγε" πρόωρα ο Φάνης Κολλιόπουλος πρώην προπονητής της ΑΕ Λεχαινών

"Έφυγε" πρόωρα ο Φάνης Κολλιόπουλος πρώην προπονητής της ΑΕ Λεχαινών
Χτυπημένος από την επάρατη νόσο, με την οποία έδινε τη δική του… μάχη για αρκετούς μήνες, προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή, «έφυγε» σήμερα ο 37χρονος Πατρινός
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Φάνης Κολλιόπουλος.

Η είδηση του θανάτου του Φάνη βύθισε σε θλίψη την τοπική κοινωνία καθώς ήταν γνωστός ιδίως στη νεολαία αφού εργαζόταν σε αρκετά καταστήματα στην αχαϊκή πρωτεύουσα ως μπάρμαν.

Oμως γνωστός ήταν και στην Ηλεία αφού μέχρι πέρυσι ήταν προπονητής στην ομάδα μπάσκετ της ΑΕ Λεχαινών. Είχε αντικαταστήσει στον πάγκο της ομάδας τον Ανδρέα Δαμιανό το Νοέμβριο του 2010. Νωρίτερα είχε αγωνιστεί με τη φανέλα του Κοροίβου Αμαλιάδας.

Ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος, τους τελευταίους έξι μήνες, οπότε και ενημερώθηκε για την ασθένεια, μαχόταν αθόρυβα και δίχως κανείς να γνωρίζει, εκτός από τους πολύ κοντινούς του ανθρώπους, τι περνούσε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Ζούσε στην Πάτρα με τους γονείς του, ενώ είχε και δύο αδέρφια, τον Παναγιώτη και τον Γιώργο. Και τα τρία αδέλφια μαζί ήταν ιδιαιτέρως γνωστά στην Πάτρα και εξαιτίας της διοργάνωσης του γνωστού καρναβαλικού πάρτι με τον τίτλο «all star»

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24 300x300
vlaxantoni pop xmas24