Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Ελαιοτριβείο Χροναράκη - Τυποποίηση Ελαιολάδου
Επίκαιρα

Αλλάζει εικόνα στην Κατακόλου - Επιτέλους καθαρίζουν στο πλάι του δρόμου

Αλλάζει εικόνα στην Κατακόλου - Επιτέλους καθαρίζουν στο πλάι του δρόμου
Έπρεπε να προβεί σε καταγγελίες ο Σύλλογος Ελλήνων Ξεναγών για να ανοίξουν τα μάτια του δήμου Πύργου και να δει τα σκουπίδια στην άκρη του δρόμου από το Κατάκολο
Γεωργικά Μηχανήματα ΣΚΟΥΤΑΣ - STIHL
Γεωργικά Μηχανήματα ΣΚΟΥΤΑΣ - STIHL
Ελαιοτριβείο Χροναράκη - Τυποποίηση Ελαιολάδου

προς την Ολυμπία και να αρχίσουν οι καθαρισμοί.

Δύο εργαζόμενοι με πολύ φιλότιμο έχουν αναλάβει να μαζέψουν τα δικά μας σκουπίδια, αυτά που όσοι ασυνείδητοι πέταξαν από το παράθυρο του αυτοκινήτου τους, ή αυτά που κάποιοι άλλοι επέλεξαν να εναποθέσουν δίπλα στο δρόμο, δημιουργώντας μια πρόχειρη χωματερή. Μέσα σε έντεκα ημέρες ο Παναγιώτης Φιντριλής και ο Ζώης Δαββέτας έχουν καλύψει τη διαδρομή από τα Λαστέϊκά έως την Κάστα Κατακόλου, έχοντας γεμίσει περισσότερες από 1200 σακκούλες με σκουπίδια.

Η παρουσία τους δίπλα στο δρόμο δεν περνά απαρατήρητη από τους τουρίστες που είναι ίσως οι μόνοι που κατέβηκαν να τους επικροτήσουν για την προσπάθεια που κάνουν, έχοντας νωρίτερα αντιληφθεί το σκουπιδαριό που υπάρχει στην περιοχή. Έτσι σταματούν στην πορεία ή στην επιστροφή από την Αρχαία Ολυμπία, για να τους πουν ένα μπράβο ή να τους βγάλουν μια φωτογραφία.

Δυστυχώς σε αυτή τη χώρα έχουν φτάσει να επικροτούμε το αυτονόητο, αλλά αξίζει να πούμε και εμείς ένα μπράβο σε αυτούς τους ανθρώπους γιατί κάνουν σωστά τη δουλειά τους, αφού αυτή η κατηγορία στον ευρύτερο δημόσιο τομέα… σπανίζει.

Ένα μπράβο και στο σύλλογο ξεναγών που με τις παρεμβάσεις του συμβάλει στο να υπάρχει βελτίωση στην εικόνα που βλέπουν οι τουρίστες της κρουαζιέρας.

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Το Μαγειρείο της Σόνιας
Το Μαγειρείο της Σόνιας
Κωτσάκη Νικολία Παιδίατρος
Κωτσάκη Νικολία Παιδίατρος