«Πριν αρκετές μέρες, στη συνοικία Γκρουστάδες της Λαμπείας (Δίβρης) και στο δρόμο που οδηγεί στην θέση «Πάνω Γαβροβίκος»-δάσος «Λοζίσσου», λόγω των συνεχών βροχοπτώσεων-χιονοπτώσεων, προξενήθηκαν μεγάλες καταστροφές.
Συγκεκριμένα, αποκόπηκε ολοσχερώς ο δρόμος με μεγάλες και εκτεταμένες κατολισθήσεις του εδάφους, καταστράφηκε εντελώς το δίκτυο της συνοικίας στην βρύση «Λίμνα» που στέρεψε εντελώς (ειρήσθω εν παρόδω, το εν λόγω δίκτυο είναι εδώ και χρόνια με σωλήνες έξω από το έδαφος, παρά τις καταγγελίες μας για παροχή μολυσμένου πόσιμου νερού!!) Κυρίως όμως έγιναν μεγάλες και ανεπανόρθωτες καταστροφές στους κάτωθεν του δρόμου μοναδικούς λαχανόκηπους των κατοίκων της συνοικίας.
Επειδή, ουδείς ενδιαφέρεται από σας τους αρμόδιους και υπεύθυνους, γιατί «περί άλλα μεριμνάτε» κάνουμε αυτή την καταγγελία μας, μήπως και ευαισθητοποιηθεί κάποιος, γιατί έχετε αφήσει στην (κακή) μοίρα της την ιστορική κωμόπολη.
Αναμένουμε άμεσες ενέργειες και απάντησή σας».

















