Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Επίκαιρα

Φουντώνουν οι καταλήψεις στην Ηλεία

Φουντώνουν οι καταλήψεις στην Ηλεία
Αυξάνεται σταδιακά ο αριθμός των υπό κατάληψη σχολείων στην Ηλεία και ήδη εφτά μονάδες έχουν βάλει «λουκέτο».
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Η έλλειψη βιβλίων έχει προκαλέσει μεγάλη αναταραχή στο χώρο της παιδείας και το πρόβλημα διαρκώς οξύνεται αντί να λύνεται. Πλέον εφτά σχολεία τελούν υπό κατάληψη και πρόκειται για τα γυμνάσια Αρχαίας Ολυμπίας, Καλλιθέας, Κρεστένων και Βαρθολομιού, τα λύκεια Κρεστένων και Βαρθολομιού και το 2ο ΕΠΑΛ Πύργου με το ΕΠΑΛ Κρεστένων.

Και ενώ όπως αναφέραμε και χθες τα φωτοτυπικά μηχανήματα έχουν πάρει «φωτιά» στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας, το πρόβλημα διογκώνεται περαιτέρω με τις συνεχείς βλάβες στα μηχανήματα αλλά και την αντικειμενική δυσκολία ανταπόκρισης του προσωπικού που εργάζεται σε βάρδιες.

Στο μεταξύ κάποιοι τίτλοι σχολικών βιβλίων φτάνουν και στην Ηλεία, αλλά δεν επαρκούν για την κάλυψη των αναγκών. Δέκα τίτλοι του Γυμνασίου και 17 του Λυκείου θα διατεθούν στην περιφέρεια του Πύργου.

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24 300x300
vlaxantoni pop xmas24