Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Ελαιοτριβείο Χροναράκη - Τυποποίηση Ελαιολάδου
Επίκαιρα

Προτάσεις από Δίκτυο Αφύπνισης Πολιτών

Προτάσεις από Δίκτυο Αφύπνισης Πολιτών
Το Δίκτυο Αφύπνισης Πολιτών συνεχίζει τις παρεμβάσεις προς το δημοτικό συμβούλιο Ήλιδας και τους αρμόδιους φορείς με δύο έγγραφα που αφορούν: "Πρόταση για επιβολή τελών
Γεωργικά Μηχανήματα ΣΚΟΥΤΑΣ - STIHL
Γεωργικά Μηχανήματα ΣΚΟΥΤΑΣ - STIHL
Ελαιοτριβείο Χροναράκη - Τυποποίηση Ελαιολάδου
χρήσης κοινόχρηστων χώρων σε ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΛΤΑ, Τράπεζες" και "Εικαστική παρέμβαση στο κτίριο της Παπαχριστοπούλειου Δημοτικής Βιβλιοθήκης".

Σχετικά με το πρώτο θέμα, το Δίκτυο προτείνει να εφαρμοστεί ένα μέτρο που εφαρμόζεται και σε άλλους δήμους για τη χρήση κοινόχρηστων χώρων από τις συγκεκριμένες επιχειρήσεις, όπως κολώνες, ταχυδρομικά κουτιά, υπόγεια δίκτυα, ΑΤΜ κ.λ.π.

Στόχος αυτής της προσπάθειας, τονίζεται από το Δίκτυο Αφύπνισης Πολιτών, να είναι ένα επιπρόσθετο έσοδο για τον δήμο που να προέρχεται όχι από τους δημότες, που βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική κατάσταση, αλλά από εταιρείες που έχουν κέρδος από τη χρήση κοινόχρηστων χώρων και οφείλουν να καταβάλλουν μερίδιο της χρήσης που τους αναλογεί.

Όσον αφορά στην εικαστική παρέμβαση στο κτίριο της Βιβλιοθήκης, το Δίκτυο Αφύπνισης προτείνει την εξωτερική αποκατάσταση του κτιρίου από βανδαλισμούς, αλλά και απαραίτητες επισκευές στο εσωτερικό του.

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Το Μαγειρείο της Σόνιας
Το Μαγειρείο της Σόνιας
Κωτσάκη Νικολία Παιδίατρος
Κωτσάκη Νικολία Παιδίατρος