Ο κ. Καζάκος ανέφερε ότι αρχικά έγινε μια καταγγελία πέρυσι τον Ιούλιο στην εισαγγελία και οι ξενοδόχοι επανήλθαν με νέο έγγραφο τον Φεβρουάριο του 2013, προς το δήμο Πηνειού, ζητώντας να μην αδειοδοτήσει τις καντίνες, εφόσον δεν πληρούν τις προϋποθέσεις, θέτοντας ακόμα και ζητήματα καλαισθησίας. Στην συζήτηση παρενέβη και ο πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Πεδινής Ηλείας, Αντώνης Μαυρόπουλος, διαψεύδοντας τις καταγγελίες περί δωροδοκίας υπαλλήλων του ΕΟΤ και καλώντας όσους έχουν στοιχεία να τα καταθέσουν στην δικαιοσύνη.
«Δεν είμαστε εναντίον των καντινών, ζητούμε να λειτουργούν όπως επιβάλει ο νόμος και να μην γίνεται αθέμιτος ανταγωνισμός», τόνισε στο IONION FM, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Πεδινής Ηλείας, Αντώνης Μαυρόπουλος. Όπως ανέφερε η καταγγελία προς την εισαγγελία Αμαλιάδας έγινε στις 4/7/12 και αφορούσε όλη την περιοχή αρμοδιότητας των ξενοδόχων πεδινής Ηλείας, δηλαδή δήμο Πηνειού και Ανδραβίδας – Κυλλήνης, σχετικά με τον τρόπο χρήσης των καντινών και όχι τις τεχνικές προδιαγραφές.
Συγκεκριμένα ξενοδόχοι από τις προαναφερθείσες περιοχές, κατήγγειλαν ότι λειτουργούν καντίνες που ξεπερνούν την απλή χρήση αιγιαλού και μετατρέπονται σε εστιατόρια, δημιουργώντας συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού. Όπως αναφέρει ο πρόεδρος των ξενοδόχων, δεν επιθυμούν να κλείσουν οι καντίνες, ούτε είναι υπαίτιοι που ο δήμος Πηνειού, εφαρμόζει αυστηρότερη πολιτική.
Ακούστε περισσότερα ΕΔΩ και ΕΔΩ

















