Το πρόγραμμα της 4ήμερης πασχαλινής εκδρομής έχει ως εξής:
1η ημέρα: Κόρινθος – Καλαμάτα Αναχώρηση με προαστιακό από Δ. Πλακεντίας. Μετεπιβίβαση στην Κόρινθο στο υπερσύγχρονο ναυλωμένο τραίνο με προορισμό την Καλαμάτα. Ενδιάμεσες σταθμεύσεις: Ναύπλιο για φαγητό Τρίπολη για καφέ Ζευγολατιό για παραδοσιακό παστέλι.
2η ημέρα: Καλαμάτα – Προαιρετικές περιηγήσεις
3η ημέρα: Αναχώρηση από Καλαμάτα για Ολυμπία με ενδιάμεσες σταθμεύσεις: Ζευγολατιό Καλόνερο (για καφέ) Καϊάφα (επίσκεψη στη λιμνοθάλασσα)
4η ημέρα: Αναχώρηση από Ολυμπία για Πάτρα με σταθμεύσεις σε: Πύργο και Καβάσιλα (για καφέ) Άφιξη στην Πάτρα. Μικρή περιήγηση. Επιβίβαση σε λεωφορεία του τουριστικού γραφείου για Κιάτο. Τραίνο από Κιάτο για Αθήνα.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Τα εισιτήρια διατίθενται από το Γραφείο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην Σίνα 6, Αθήνα. Τηλ. επικοινωνίας: 210 3624406, 210 3621039 κος Πολίτης (ώρες λειτουργίας 8:00-15:30 Δευτέρα έως Παρασκευή).

















