Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ilialive.gr το ατύχημα συνέβη όταν ο ηλικιωμένος προσπάθησε λίγα μέτρα πριν από τη διασταύρωση να διασχίσει κάθετα το δρόμο με το «παπάκι» του και να μεταβεί στην απέναντι πλευρά.
Ένα ασημί FIAT Punto που είχε κατεύθυνση προς τη Γαστούνη, αν και φρέναρε προσπαθώντας να αποφύγει τον ηλικιωμένο δεν τα κατάφερε και τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 69χρονος. Ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Πύργου.
Νεότερη ενημέρωση 18:50
Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία ο τραυματίας είναι 69 ετών και όχι 73, όπως αρχικά είχαμε αναφέρει. Μετά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο Πύργου μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά τραύματά του.


















