Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Επίκαιρα

"Πόλεμος" για το νερό σε Άσπρα Σπίτια και Πλουτοχώρι

"Πόλεμος" για το νερό σε Άσπρα Σπίτια και Πλουτοχώρι
Κλιμακώνεται η ένταση ανάμεσα στους κατοίκους στα Άσπρα Σπίτια Ολυμπίας και στο Πλουτοχώρι Κρεστένων. Παραλίγο σύρραξη σημειώθηκε το Σάββατο το πρωί, όταν
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
εργολάβος μπήκε στην κοίτη του Αλφειού για να κάνει έργα άρδευσης, οι κάτοικοι στα Άσπρα Σπίτια ειδοποίησαν το ΑΤ Κρεστένων και κατά την παρέμβαση των αστυνομικών σημειώθηκε ένταση ανάμεσα στους κατοίκους των δύο χωριών.

Ο πρόεδρος στα Άσπρα Σπίτια Παναγιώτης Γιαννόπουλος δηλώνει στο IONION FM, ότι η απουσία των δήμων και της περιφέρειας οδηγούν τους κατοίκους σε σύρραξη. Οι εργασίες στην κοίτη του Αλφειού για την άρδευση 2.500 στρεμμάτων καλλιεργειών στον κάμπο της Παπαδούς ξεκίνησαν την Πέμπτη το απόγευμα. Την Παρασκευή ειδοποιήθηκε η επιτροπή αστυνόμευσης της περιφερειακής ενότητας Ηλείας για παρέμβαση και λίγο πριν φτάσει στο χώρο, μηχανήματα και εργάτες εξαφανίστηκαν.

«Είχα ειδοποιήσει τον κ. Δεββέ και τον κ. Καλογερόπουλο», δήλωσε ο κ. Γιαννόπουλος. Μόλις έφυγε η επιτροπή αστυνόμευσης τα μηχανήματα ξαναγύρισαν στον Αλφειό και συνέχισαν τις εργασίες, μέχρι το Σάββατο που ειδοποιήθηκε το αστυνομικό τμήμα Κρεστένων αυτή την φορά και πάλι λίγο πριν φτάσουν οι αστυνομικοί στην κοίτη, ξαναεξαφανίστηκαν μηχανήματα και εργολάβοι.

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Κομιώτης Ιωάννης Γυναικολόγος
Κομιώτης Ιωάννης Γυναικολόγος