Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η προγραμματισμένη μεγάλη συναυλία στο χώρο της ΕΡΑ Πύργου, με τη συμμετοχή συγκροτημάτων από την Ηλεία. Στο πλευρό
των 18 (17 ΕΡΑ Πύργου και 1 ΕΡΤ) εργαζομένων που απολύθηκαν βάση της νομοθετικής πράξης που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση, βρέθηκαν εκατοντάδες πολίτες που κατέκλυσαν το χώρο στο προαύλιο της ΕΡΑ Πύργου από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής. Αλλά και μαζί με τους πολίτες βρέθηκαν εκπρόσωποι φορέων, συλλογικοτήτων και κομμάτων κυρίως της Αριστεράς, όπως επίσης συνάδελφοί τους δημοσιογράφοι.
Η βραδιά ξεκίνησε με τους Villa Garage που εναλλάχθηκαν στην σκηνή με τους Mickey n Mallory , τους Alma Band και το Νίκο Μάστορα, χαρίζοντας όλοι όμορφες μουσικές στιγμές στο κοινό με ελληνικά και ξένα ακούσματα.
Η συναυλία αλληλεγγύης προς το προσωπικό της ΕΡΑ Πύργου και γενικά της ΕΡΤ, μεταδόθηκε ζωντανά από τη συχνότητα της ΕΡΑ Πύργου στους 102,4 FM, εκεί όπου ο ραδιοφωνικός σταθμός του Πύργου, συνεχίζει να εκπέμπει δυναμικά.
Ο κόσμος ακολούθησε τους ρυθμούς των συγκροτημάτων έως και μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα.