Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Ελαιοτριβείο Χροναράκη - Τυποποίηση Ελαιολάδου
Επίκαιρα

Πύργος: Καβγάς για ένα βασανισμένο σκύλο

Πύργος: Καβγάς για ένα βασανισμένο σκύλο
Στα χέρια κόντεψαν να έρθουν σύμφωνα με πληροφορίες δύο άντρες το απόγευμα του Σαββάτου λίγο πριν τις οκτώ, όταν ο ένας είδε τον δεύτερο να περνά στο δρόμο
Γεωργικά Μηχανήματα ΣΚΟΥΤΑΣ - STIHL
Γεωργικά Μηχανήματα ΣΚΟΥΤΑΣ - STIHL
Ελαιοτριβείο Χροναράκη - Τυποποίηση Ελαιολάδου
με το αυτοκίνητό του και σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα στην Αστυνομία, να σέρνει πίσω το σκύλο του.

Το συμπαθές τετράποδο σαφώς είναι ταλαιπωρηθεί και τραυματιστεί, αλλά αυτό δε φαινόταν να μοιάζει και πολύ τον ιδιοκτήτη, που έδειχνε να συνεχίζει απτόητος την πορεία του. Μάλιστα λέγεται πως είναι αρκετά γνωστός επαγγελματίας της πόλης και η συνολική συμπεριφορά του ξένισε.

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν από την είσοδο του ΤΕΙ στον Πύργο, επί της οδού Ρήγα Φεραίου και ήταν τόσο έντονο που κλήθηκε από τους περίοικους η Αστυνομία. Πολίτες είδαν έναν σκύλο να σέρνεται πίσω από ένα ελαφρύ ΙΧ φορτηγό και η βόλτα που υποτίθεται να έχει βγάλει ο ιδιοκτήτης το τετράποδο να έχει μετατραπεί σε μαρτύριο.

Η Αστυνομία όπως αναφέραμε έφτασε στο σημείο, αλλά ο ιδιοκτήτης με το σκύλο είχε εξαφανιστεί. Η καταγγελία έγινε και πλέον ο δράστης αναζητείται για την κακοποίηση του ζώου.

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Το Μαγειρείο της Σόνιας
Το Μαγειρείο της Σόνιας
Κωτσάκη Νικολία Παιδίατρος
Κωτσάκη Νικολία Παιδίατρος