Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Ελαιοτριβείο Χροναράκη - Τυποποίηση Ελαιολάδου
Επίκαιρα

Εντόπισε λαθροϋλοτόμους στην Κάπελη το Δασαρχείο

Εντόπισε λαθροϋλοτόμους στην Κάπελη το Δασαρχείο
Τους έπιασαν στα πράσα
Γεωργικά Μηχανήματα ΣΚΟΥΤΑΣ - STIHL
Γεωργικά Μηχανήματα ΣΚΟΥΤΑΣ - STIHL
Ελαιοτριβείο Χροναράκη - Τυποποίηση Ελαιολάδου
Του Γιάννη Σπυρούνη

Τέσσερις άντρες από την περιοχή του Λουκά Πηνείας, εντοπίστηκαν το βράδυ της Πέμπτης να κόβουν ξύλα στο δρυοδάσος της Κάπελης, στα όρια Αγίας Τριάδας και Πανόπουλου στη Λασιώνα Ηλείας. Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή μόλις οι άνδρες των Δασαρχείων Πύργου και Αμαλιάδας έφτασαν στο σημείο, όμως εξακριβώθηκαν τα στοιχεία τους και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους.

Η καταγγελία για τη δράση των λαθροϋλοτόμων στο δάσος της Κάπελης, έφτασε στο Δασαρχείο Πύργου που συνεργάστηκε με την υπηρεσία της Αμαλιάδας, μιας και στα όρια τους ελάμβανε χώρα η παράνομη πράξη. Οι δασικοί υπάλληλοι έφτασαν και εντόπισαν ένα τρακτέρ, μια καρότσα και ένα αγροτικό αυτοκίνητο σε διαφορετικά σημεία. Οι τέσσερις δράστες που χρησιμοποιούσαν αλυσοπρίονα και ήδη είχαν κόψει ένα μεγάλο δρυ με ξυλεία βάρους τριών τόνων, ήταν έτοιμοι να συνεχίσουν σε άλλα δέντρα, όταν έγιναν αντιληπτοί.

Η καρότσα και η ξυλεία φυλάχθηκαν μέσα στη νύχτα, κατασχέθηκαν και μεταφέρθηκαν το μεσημέρι στο Δασαρχείο Πύργου. Εκτιμάται από τις αρμόδιες αρχές πως οι δράστες θα συνέχιζαν το έργο τους μέσα στη νύχτα κόβοντας περισσότερα δέντρα μέσα στην νύχτα και αναφέρθηκε πως ήταν ευτύχημα που οι δασικοί υπάλληλοι δρώντας άμεσα, πρόλαβαν τα χειρότερα.

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Το Μαγειρείο της Σόνιας
Το Μαγειρείο της Σόνιας
Κωτσάκη Νικολία Παιδίατρος
Κωτσάκη Νικολία Παιδίατρος