Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Επίκαιρα

Νέα αναβολή για τα ασφαλιστικά μέτρων των κατοίκων του Φραγκοπηδήματος

Νέα αναβολή για τα ασφαλιστικά μέτρων των κατοίκων του Φραγκοπηδήματος
Στη δεύτερη υπόθεση που αφορά στη Χάλκοβα
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Του Γιάννη Σπυρούνη

Για δεύτερη φορά αναβλήθηκε η εκδίκαση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει οι κάτοικοι του Φραγκοπηδήματος, για την εναπόθεση των σκουπιδιών στη θέση Χάλκοβα. Μετά την απόφαση που εκδόθηκε από το Ειρηνοδικείο Πύργου υπέρ του Δασαρχείου, όπου ήδη νοιώθουν δικαίωση και οι κάτοικοι, η εκδίκαση φαίνεται να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Ο δικηγόρος των κατοίκων Ανδρέας Νικολόπουλος σε δηλώσεις του, τόνισε πως «…μετά την έκδοση της απόφασης του Ειρηνοδικείου υπάρχει πλήρης δικαίωση τόσο του Δασαρχείου, όσο και των κατοίκων της περιοχής του Φραγκοπηδήματος. Δικαιώνονται οι θέσεις που αναφέρουν πως η συγκεκριμένη περιοχή δεν είναι χώρος κατάλληλος προκειμένου να γίνει διαχείριση στερεών αποβλήτων. Κατά συνέπεια ο δήμος Πύργου πρέπει να σταματήσει άμεσα την εναπόθεση των σκουπιδιών και να χρησιμοποιεί το χώρο.

Και η αίτηση που είχαν καταθέσει οι κάτοικοι είχε ως στόχο για να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση. Σήμερα το Δικαστήριο χορήγησε αναβολή έως τις 12 Μαρτίου με το σκεπτικό να σταματήσει από το δήμο Πύργου, κάθε δραστηριότητα στο χώρο. Αν δεν γίνει κάτι τέτοιο θα είμαστε εδώ στις 12 Μαρτίου και θα υποχρεωθεί και με δεύτερη απόφαση να σταματήσει».

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24 300x300
vlaxantoni pop xmas24
Το Μαγειρείο της Σόνιας
Το Μαγειρείο της Σόνιας